• Home
  • Portfolio
  • Blog
  • Contact
  • Nieuwsbrief
  • Home
  • Portfolio
  • Blog
  • Contact
  • Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

TELEFOON
+31 (0)6 54212777

MAIL
info@stefaniespoelder.nl

Volg mij ook op Instagram

💚De Napolitaanse pizza staat bekend om zijn hoge rand. Deze schoonheid fotografeerde ik @lab26.nl en is belegd met rucola en parmaham: vers van het mes🔪! #napolitana #pizza #pizzaphotography #notonlypizza #lab26 #foodphotography #foodfotografie #foodfotograaf #foodfotograaftwente #twente #hengelo
🧡Een nieuwjaarsrolletje als dessert 🥂. Deze is gevuld met slagroomijs, caramel en geroosterde pecannoten. Twee weken geleden was ik al bezig met Oud & Nieuw. Ik fotografeerde verschillende vullingen voor @vegtersrolletjes in opdracht van @artica.nl. Een hele mooie creatieve uitdaging! Ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen doen🙏🏻. Ik ging er helemaal in op en heb wel 100 rozetten gemaakt😂 zie stories #zelfvullensamensmullen #vegtersrolletjes #nieuwjaarsrolletjes #foodfotograaf #foodfotografie #foodphotography #dessert #pecan #ice #caramel
🧡Deze kleurrijke Aperitivo fotografeerde ik bij @lab26.nl in Hengelo. Wist jij al dat ze twee weken geleden door @italiemagazine zijn uitgeroepen tot 🏆 Italiaans restaurant van het jaar🥇?! Zo verdiend! Zij maken o.a. originele Napolitaanse pizza’s van alleen de beste ingrediënten🧡. Fabio ontvangt namelijk wekelijks verse ingrediënten die worden ingekocht door zijn familie in #italie🇮🇹 . #notonlypizza #italiaanseten #italiemagazine #foodphotography #foodfotografie #aperitivo #napoli #napolitaansepizza #italianfood
Snoekbaars, nu op het herfstmenu🍂 bij  @kir.restaurant met puree van zoete aardappel, notencrumble en saus van prei en basilicum🌱 #snoekbaars #pikeperch #zander #menu #restaurant #kir #bistro #foodphotography #vis
‘Genieten’, het nieuwe magazine van @zuivelhoeve_winkels is uit! Samen met een geweldig team bestaande uit O.a @murielrss, Marte, Jasper van Zuivelhoeve en Hilbert van @artica.nl creëerden wij dit decembermagazine. Stylingitems en ingrediënten inkopen, recepturen ontwikkelen, koken, food stylen, shooten en opruimen! Zo’n enorm project geeft ook ENORM veel voldoening😃 👊🏻 Bedankt toppers voor deze kans en gave ervaring 🙏🏻
Autumn it is 🍂 met 1 van de 6 hoofdingredienten van dit seizoen bij @kir.restaurant: Cantharellen 🧡 I.s.m. @strategisch_ontwerpbureau_ja #cantharellen #herfst #menukaart #restaurant #bistro #kir #borne #chanterelles #paddestoelen #mushrooms #foodphotography