Als foodfotograaf ben ik 1 van de 6 professionals in het ‘Pure Food Concepts’ team. Wij helpen kookliefhebbers, om vanuit hun eigen keuken, een succesvolle maaltijdservice te starten. Naast mijzelf, worden deze ondernemers ondersteund door: een social media expert, grafisch designer, webdesigner, een businesscoach, een ervaringsdeskundige en de Pure Food Concepts Community.
Dit succes bleef niet onopgemerkt. In oktober 2020 kreeg ze opnieuw de vraag van een collega-ondernemer: Hoe doe je dat toch? Zo is het idee ontstaan om ondernemers en startende kookliefhebbers te ondersteunen in het runnen van een maaltijdservice.
Bij Puur Deliz gaat het om geuren, smaken en vooral ook beleving. Het plaatje moet kloppen. Daarom zitten gerechten dan ook niet in disposables, maar in terracotta schalen. En zelfs de toetjes zitten in mooie glazen, zodat de gerechten op alle fronten tot hun waarde komen. Het voordeel voor Silvia (en dus de maaltijdserviceondernemer) is dat haar werkdag rond 15.00 uur klaar is. Haar afnemers garen de ovenschotel in hun eigen oven. De recepturen zijn zo ontwikkeld dat er geen sprake is van opwarmen (papperige pasta), maar afmaken (het garen van het gerecht).
Lijkt het je wat?
Heb je er weleens overnagedacht om voor jezelf te beginnen? En overweeg je een maaltijdservice?
Bel ons dan voor meer informatie +31642711856 (Han Koning). Of kijk op www.purefoodconcepts.com.