TERUG



Taart van Nootje
6 april 2016



Deze heerlijke taart heb ik gemaakt naar een recept van ‘Nootje’ in de Allerhande. De bodem van de notentaart is echt hemels en bestaat uit gemalen noten met kaneel en honing uit de oven. Pascalle en Mathijs van www.havermoutje.nl hebben na het kookboek ‘Havermoutje’ het kookboek ‘Nootje’ uitgebracht. ‘Nootje’ staat vol met recepten waarbij noten het hoofdingrediënt zijn en dat gaat veel verder dan pindarotsjes en praline!

Recept
Het recept uit de Allerhande vind je hier. Tip: ik heb de vulling iets zoeter gemaakt met 2 extra eetlepels witte basterdsuiker, daarnaast heb ik een beetje opgeklopte slagroom en het merg van 1 vanillestokje toegevoegd. Zo smaakte hij perfect!

Stefanie Spoelder Food fotograaf Delden Twente blauwe bes notentaart

Stefanie Spoelder food fotograaf Delden foodfotograaf