TERUG



Choco Snackballen
16 februari 2017



Ik gebruik de zondag meestal om de snacks en lunches voor de komende drie dagen voor te bereiden. Deze keer maakte ik choco-snackballen:

Ingrediënten
20 Medjoul dadels
2 el olijfolie
2 el kokosrasp
2 el cacao + extra voor garnering
50 gr amandelmeel
50 gr havermout
snuf zout

Bereiding
Doe alle ingrediënten in een (Optimum) blender en blend totdat alles goed gemixt is. Rol het tot gelijke balletjes. Rol de balletjes vervolgens door een extra laagje cacao en bewaar ze (in aparte meeneembakjes) in de koelkast. Klaar voor een gezonde snack!

Heb je geen amandelmeel maar wel amandelen? Maak heel gemakkelijk je eigen amandelmeel in de blender en zet hem op de noten/koffiebonen-stand. Maal niet te lang, dan komen de oliën vrij en krijg je amandelpasta.

Chocolade Chocolate Snackballen Stefanie Spoelder Food Photography