Workshop Food Photography

Houd jij van eten, koken, fotograferen, ben jij een horecaondernemer of heb je een eigen blog? Dan is de workshop Food Photography misschien wel iets voor jou! Op zaterdag 17 maart van 11.0...

> LEES MEER
LEES MEER
OUR FOOD STORIES PHOTOSHOOT

LEES MEER
Coconut Curry
2 x Salade Witlof

In een salade met noten, fruit en een fris-zoete dressing komt jonge witlof erg goed uit! Ik maakte twee versies van een salade met knapperige witlof en verse kruiden.

Salade 1: Frisse ...

> LEES MEER


Froothie Blender Optimum G2.3 Platinum

Ik ben gek op smoothies, bananenijs, dadel-notensnacks en romige (groente)sauzen. Al enkele jaren gebruikte ik hiervoor mijn Kenwood Blender. Door het intensieve gebruik was deze echt ‘op’ en toe...

> LEES MEER
LEES MEER
Glutenvrije Brownie

LEES MEER
Choco Snackballen
Pastasaus uit de oven

Deze pastasaus komt uit de oven en is gemaakt van verse tomaten. Dit recept maak ik sinds mijn keukenstage in London. Oventrays vol met Italiaanse ingrediënten gingen de...

> LEES MEER


Twents Kookboek Kijkje in de Keuken

Halverwege april belde Bas van Invizo mij. Hij legde zijn idee voor waarbij 25 Twentse restaurants samenkomen in een concept: Een kookboek met twee recepten per restaurant, die ‘te doen’ moeten...

> LEES MEER
LEES MEER
Taart van Nootje

LEES MEER
Havermelk
Nieuwjaarsrolletjes

Bij het bakken van Twentse Kniepertjes, ook wel nieuwjaarsrolletjes genoemd, kun je niet weglopen: je moet snel zijn en erbij blijven. Het is daarom makkelijk en wel zo gezellig om het met z’n twee...

> LEES MEER

Chia ontbijt

Dit chia ontbijt recept is heerlijk winters dankzij de speculaaskruiden. Hij is op zijn lekkerst met de nog warme granola bovenop! Ingrediënten 2 el chia zaad een scheutje amand...

> LEES MEER
LEES MEER
Mijn muesli

LEES MEER
Spelt crackers