OUR FOOD STORIES PHOTOSHOOT

Alweer bijna een maand geleden in Bordeaux was ik in het gezelschap van Laura en Nora van de blog Our Food Stories...

> LEES MEER
LEES MEER
Coconut Curry

LEES MEER
2 x Salade Witlof
Froothie Blender Optimum G2.3 Platinum

Ik ben gek op smoothies, bananenijs, dadel-notensnacks en romige (groente)sauzen. Al enkele jaren gebruikte ik hiervoor mijn Kenwood Blender. Door het intensieve gebruik was deze echt ‘op’ en toe...

> LEES MEER

Glutenvrije Brownie

Soms heb je er gewoon zin aan! Deze brownie is super simpel te maken en dankzij het amandelmeel ook nog eens glutenvrij. Ultimate Feel Good Food! Ingrediënten 100 gr pure chocolade 75 g...

> LEES MEER
LEES MEER
Choco Snackballen

LEES MEER
Pastasaus uit de oven
Twents Kookboek Kijkje in de Keuken

Halverwege april belde Bas van Invizo mij. Hij legde zijn idee voor waarbij 25 Twentse restaurants samenkomen in een concept: Een kookboek met twee recepten per restaurant, die ‘te doen’ moeten...

> LEES MEER

Taart van Nootje

Deze heerlijke taart heb ik gemaakt naar een recept van 'Nootje' in de Allerhande. De bodem van de notentaart is echt hemels en bestaat uit gemalen noten met kaneel en honing uit de oven. Pascalle en...

> LEES MEER
LEES MEER
Havermelk

LEES MEER
Noodles
Granola bars

Deze granola bars zijn gemaakt naar een recept uit het 2e boek van Rens Kroes (Powerfood, van Friesland naar New York) met o.a. noten, dadels, havervlokken, notenpasta en gedroogd fruit. Ik ben ec...

> LEES MEER

Nieuwjaarsrolletjes

Bij het bakken van Twentse Kniepertjes, ook wel nieuwjaarsrolletjes genoemd, kun je niet weglopen: je moet snel zijn en erbij blijven. Het is daarom makkelijk en wel zo gezellig om het met z’n twee...

> LEES MEER
LEES MEER
Pompoensoep

LEES MEER
Chia ontbijt
Mijn muesli

LOW FODMAP Deze muesli smaakt heerlijk kruidig dankzij de walnootolie en kaneel, lekker voor de wintermaanden! De moeite waard om te maken en daarbij is het niet eens zoveel werk....

> LEES MEER

Spelt crackers

LOW FODMAP Deze ‘droge’ ingrediënten zijn lang houdbaar en dus goed te bewaren, de meeste ingrediënten staa...

> LEES MEER
LEES MEER
Ananassorbet