FOODLAB TOMAAT

Op zaterdag 22 juli vond de FOODLAB ‘Tomaat’ plaats bij restaurant Eetrijk in Albergen. Samen met de kok Lucas en de andere deelnemers heb ik geëxperimenteerd met de verschillende soorten en bere...

> LEES MEER
LEES MEER
Coconut Curry

LEES MEER
2 x Salade Witlof
MONA Pudding

Mona & Chocomel feliciteren Coop met het 125 jarig bestaan! Dat moet gevierd worden... en wel op koningsdag! Deze 'kroon' maakte en fotografeerde ik in opdracht van Chocomel en Mona: in de rood-wi...

> LEES MEER

Puur Deliz Maaltijdservice

Ik leerde Silvia kennen op een avond voor jonge vrouwelijke ondernemers in de regio Enschede. Silvia stelde zich voor en vertelde over haar passie voor Italiaans eten en haar zoontje Raff. Deze twee w...

> LEES MEER
LEES MEER
Froothie Blender Optimum G2.3 Platinum

LEES MEER
Glutenvrije Brownie
Choco Snackballen

Ik gebruik de zondag meestal om de snacks en lunches voor de komende drie dagen voor te bereiden. Deze keer maakte ik choco-snackballen: Ingrediënten 20 Medjoul dadels 2 el olij...

> LEES MEER

Pastasaus uit de oven

Deze pastasaus komt uit de oven en is gemaakt van verse tomaten. Dit recept maak ik sinds mijn keukenstage in London. Oventrays vol met Italiaanse ingrediënten gingen de...

> LEES MEER

LEES MEER
Twents Kookboek Kijkje in de Keuken

LEES MEER
Restaurant Sam Sam Enschede
Restaurant Eetrijk

Een verrassend diner

Vorige week at ik in zijn restaurant in Galerie het Vossenveen, waar ik twee weken geleden tijdens de opening foto’s heb gemaakt. Omdat we niet konden kiezen, hebben w...


> LEES MEER

Taart van Nootje

Deze heerlijke taart heb ik gemaakt naar een recept van 'Nootje' in de Allerhande. De bodem van de notentaart is echt hemels en bestaat uit gemalen noten met kaneel en honing uit de oven. Pascalle en...

> LEES MEER
LEES MEER
Workshop Food Photography

LEES MEER
Havermelk
Restaurant Dorset Borne

De broodjes van restaurant Dorset

Spareribvlees, eiersalade met zalm, baba ganoush, gekruide kip met noten en verse groenten, allemaal lekkers voor op een vers zuurdesembroo...


> LEES MEER

Noodles

Dit noodlegerecht met gember en limoen is glutenvrij en perfect om restjes vlees in te verwerken! Zo veranderde ik een log stuk runderrollade in een heerlijke malse en sappige saus. Ingredi...

> LEES MEER
LEES MEER
Granola bars

LEES MEER
Nieuwjaarsrolletjes
Pompoensoep

Deze pompoensoep met maar 1 ingrediënt is lekker van structuur en je kunt er volop mee variëren. Dit recept is het basisrecept voor een licht zoete pompoensoep. Voordat je het vruchtvlees van de pom...

> LEES MEER

Chia ontbijt

Dit chia ontbijt recept is heerlijk winters dankzij de speculaaskruiden. Hij is op zijn lekkerst met de nog warme granola bovenop! Ingrediënten 2 el chia zaad een scheutje amand...

> LEES MEER
LEES MEER
FODMAP Expositie

LEES MEER
Mijn muesli
Spelt crackers

LOW FODMAP Deze ‘droge’ ingrediënten zijn lang houdbaar en dus goed te bewaren, de meeste ingrediënten staa...

> LEES MEER

Warme wortelsoep

LOW FODMAP Ingrediënten
  • 1 scheut olijfolie
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl gemalen komijn
  • ½ chilipeper
  • 1 rode paprika
  • ...

    > LEES MEER
LEES MEER
Ananassorbet

LEES MEER
Rabobank Foundation ROOTS