Vegan Amsterdam

Ik had al een tijdje het idee om een Vegan Foodtrip te plannen. En waar kun je dat beter doen dan in onze hoofdstad Amsterdam! Ik organiseerde deze trip om inspiratie op te doen op het gebied van

> LEES MEER
LEES MEER
Terugblik Workshop Food Photography

LEES MEER
Workshop Food Photography
ROOTS KIDS

Deze zomer fotografeerde ik de zeven kindergerechten van tv-kok Sandra Ysbrandy voor het kookboek ROOTS KIDS.   [SCROLL DOWN FOR ENGLISH]  

Rabobank Foundation & Sm...

> LEES MEER


OUR FOOD STORIES PHOTOSHOOT

Alweer bijna een maand geleden in Bordeaux was ik in het gezelschap van Laura en Nora van de blog Our Food Stories...

> LEES MEER
LEES MEER
FIRST WE EAT

LEES MEER
FOODLAB TOMAAT
Coconut Curry

Maak heel eenvoudig je eigen gezonde groenten curry met kokosmelk, tomatensaus en kruiden. Hieronder vind je een (vegan) curry recept voor vier personen. Voeg naar eigen smaak extra kruiden toe en kie...

> LEES MEER

2 x Salade Witlof

In een salade met noten, fruit en een fris-zoete dressing komt jonge witlof erg goed uit! Ik maakte twee versies van een salade met knapperige witlof en verse kruiden.

Salade 1: Frisse ...

> LEES MEER

LEES MEER
MONA Pudding

LEES MEER
Puur Deliz Maaltijdservice
Froothie Blender Optimum G2.3 Platinum

Ik ben gek op smoothies, bananenijs, dadel-notensnacks en romige (groente)sauzen. Al enkele jaren gebruikte ik hiervoor mijn Kenwood Blender. Door het intensieve gebruik was deze echt ‘op’ en toe...

> LEES MEER

Glutenvrije Brownie

Soms heb je er gewoon zin aan! Deze brownie is super simpel te maken en dankzij het amandelmeel ook nog eens glutenvrij. Ultimate Feel Good Food! Ingrediënten 100 gr pure chocolade 75 g...

> LEES MEER
LEES MEER
Choco Snackballen

LEES MEER
Pastasaus uit de oven
Twents Kookboek Kijkje in de Keuken

Halverwege april belde Bas van Invizo mij. Hij legde zijn idee voor waarbij 25 Twentse restaurants samenkomen in een concept: Een kookboek met twee recepten per restaurant, die ‘te doen’ moeten...

> LEES MEER

Restaurant Sam Sam Enschede

Restaurant SamSam staat al jaren op het evenement Proefeet in Enschede. Vanuit drie tenten koken zij, samen met andere restaurants in de regio, een weekend lang de lekkerste gerechtjes voor de grote e...

> LEES MEER
LEES MEER
Restaurant Eetrijk

LEES MEER
Taart van Nootje
Tips Food Photography

Foodbloggers op bezoek

Onlangs heb ik mijn food photography ervaring en tips gedeeld met foodbloggers Irene en Joyce van het foodblog www.tasteourjoy.nl<...


> LEES MEER

Havermelk

Havermelk is mijn ontdekking van deze maand! Ik gebruik al een tijdje geen koemelk, in plaats daarvan heb ik vaak soja- of amandelmelk in huis. Ik ben gek op havermout, chocolademelk en pannenkoeken,...

> LEES MEER
LEES MEER
Restaurant Dorset Borne

LEES MEER
Noodles
Granola bars

Deze granola bars zijn gemaakt naar een recept uit het 2e boek van Rens Kroes (Powerfood, van Friesland naar New York) met o.a. noten, dadels, havervlokken, notenpasta en gedroogd fruit. Ik ben ec...

> LEES MEER

Nieuwjaarsrolletjes

Bij het bakken van Twentse Kniepertjes, ook wel nieuwjaarsrolletjes genoemd, kun je niet weglopen: je moet snel zijn en erbij blijven. Het is daarom makkelijk en wel zo gezellig om het met z’n twee...

> LEES MEER
LEES MEER
Pompoensoep

LEES MEER
Chia ontbijt
FODMAP Expositie

Ongeveer 20 procent van alle vrouwen (en 10-15 procent van de mannen) hebben last van het ‘Prikkelbare Darm Syndroom’, en dus veel buikpijn. Nu heeft een universiteit in Australië hier iets op ve...

> LEES MEER

Mijn muesli

LOW FODMAP Deze muesli smaakt heerlijk kruidig dankzij de walnootolie en kaneel, lekker voor de wintermaanden! De moeite waard om te maken en daarbij is het niet eens zoveel werk....

> LEES MEER
LEES MEER
Spelt crackers

LEES MEER
Ananassorbet
Rabobank Foundation ROOTS

Ik mocht de gerechten fotograferen voor het kookboek ROOTS. Wat een super ervaring om deze kleurrijke maaltijden vast te leggen! Het idee voor dit kookboek is ontstaan vanuit de Rabobank Foundatio...

> LEES MEER