Zandstuve

Mirna is Communicatie en PR medewerker bij De Zandstuve Feesten en Ontmoeten. In haar zoektocht naar een Foodfotograaf en Foodstylist voor De Zandstuve kwam ze mijn site tegen. Na een eerste mailconta...

> LEES MEER
LEES MEER
Interview

LEES MEER
Verslokaal
Vegan Amsterdam

Ik had al een tijdje het idee om een Vegan Foodtrip te plannen. En waar kun je dat beter doen dan in onze hoofdstad Amsterdam! Ik organiseerde deze trip om inspiratie op te doen op het gebied van

> LEES MEER

Terugblik Workshop Food Photography

Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in het fotograferen van eten. Daarom organiseerde ik een workshop Food Photography bij restaurant Eetrijk in Overijssel! In deze workshop deelde ik mijn persoo...

> LEES MEER
LEES MEER
Workshop Food Photography

LEES MEER
ROOTS KIDS
OUR FOOD STORIES PHOTOSHOOT

Alweer bijna een maand geleden in Bordeaux was ik in het gezelschap van Laura en Nora van de blog Our Food Stories...

> LEES MEER

FIRST WE EAT

(NEDERLANDSE VERTALING: ONDERAAN)   With a smile, I look back on this very special First we eat event: A five-day Food Photography and Wine workshop in France. I was very honored to be in t...

> LEES MEER
LEES MEER
FOODLAB TOMAAT

LEES MEER
Coconut Curry
2 x Salade Witlof

In een salade met noten, fruit en een fris-zoete dressing komt jonge witlof erg goed uit! Ik maakte twee versies van een salade met knapperige witlof en verse kruiden.

Salade 1: Frisse ...

> LEES MEER


MONA Pudding

Mona & Chocomel feliciteren Coop met het 125 jarig bestaan! Dat moet gevierd worden... en wel op koningsdag! Deze 'kroon' maakte en fotografeerde ik in opdracht van Chocomel en Mona: in de rood-wi...

> LEES MEER
LEES MEER
Puur Deliz Maaltijdservice

LEES MEER
Froothie Blender Optimum G2.3 Platinum
Glutenvrije Brownie

Soms heb je er gewoon zin aan! Deze brownie is super simpel te maken en dankzij het amandelmeel ook nog eens glutenvrij. Ultimate Feel Good Food! Ingrediënten 100 gr pure chocolade 75 g...

> LEES MEER

Choco Snackballen

Ik gebruik de zondag meestal om de snacks en lunches voor de komende drie dagen voor te bereiden. Deze keer maakte ik choco-snackballen: Ingrediënten 20 Medjoul dadels 2 el olij...

> LEES MEER
LEES MEER
Pastasaus uit de oven

LEES MEER
Twents Kookboek Kijkje in de Keuken
Restaurant Sam Sam Enschede

Restaurant SamSam staat al jaren op het evenement Proefeet in Enschede. Vanuit drie tenten koken zij, samen met andere restaurants in de regio, een weekend lang de lekkerste gerechtjes voor de grote e...

> LEES MEER

Restaurant Eetrijk

Een verrassend diner

Vorige week at ik in zijn restaurant in Galerie het Vossenveen, waar ik twee weken geleden tijdens de opening foto’s heb gemaakt. Omdat we niet konden kiezen, hebben w...


> LEES MEER
LEES MEER
Taart van Nootje

LEES MEER
Tips Food Photography
Havermelk

Havermelk is mijn ontdekking van deze maand! Ik gebruik al een tijdje geen koemelk, in plaats daarvan heb ik vaak soja- of amandelmelk in huis. Ik ben gek op havermout, chocolademelk en pannenkoeken,...

> LEES MEER

Restaurant Dorset Borne

De broodjes van restaurant Dorset

Spareribvlees, eiersalade met zalm, baba ganoush, gekruide kip met noten en verse groenten, allemaal lekkers voor op een vers zuurdesembroo...


> LEES MEER
LEES MEER
Nieuwjaarsrolletjes

LEES MEER
Chia ontbijt
Mijn muesli

LOW FODMAP Deze muesli smaakt heerlijk kruidig dankzij de walnootolie en kaneel, lekker voor de wintermaanden! De moeite waard om te maken en daarbij is het niet eens zoveel werk....

> LEES MEER

Spelt crackers

De ‘droge’ ingrediënten voor deze spelt crackers zijn lang houdbaar en dus goed te bewaren, de meeste ingrediënten staan standaard in mijn kelder. Soms pas ik combi...

> LEES MEER
LEES MEER
Rabobank Foundation ROOTS