ROOTS KIDS

Deze zomer fotografeerde ik de zeven kindergerechten van tv-kok Sandra Ysbrandy voor het kookboek ROOTS KIDS.   [SCROLL DOWN FOR ENGLISH]  

Rabobank Foundation & Sm...

> LEES MEER

LEES MEER
OUR FOOD STORIES PHOTOSHOOT

LEES MEER
FIRST WE EAT
FOODLAB TOMAAT

Op zaterdag 22 juli vond de FOODLAB ‘Tomaat’ plaats bij restaurant Eetrijk in Albergen. Samen met de kok Lucas en de andere deelnemers heb ik geëxperimenteerd met de verschillende soorten en bere...

> LEES MEER

Coconut Curry

Maak heel eenvoudig je eigen gezonde groenten curry met kokosmelk, tomatensaus en kruiden. Hieronder vind je een (vegan) curry recept voor vier personen. Voeg naar eigen smaak extra kruiden toe en kie...

> LEES MEER
LEES MEER
2 x Salade Witlof

LEES MEER
MONA Pudding
Puur Deliz Maaltijdservice

Ik leerde Silvia kennen op een avond voor jonge vrouwelijke ondernemers in de regio Enschede. Silvia stelde zich voor en vertelde over haar passie voor Italiaans eten en haar zoontje Raff. Deze twee w...

> LEES MEER

Froothie Blender Optimum G2.3 Platinum

Ik ben gek op smoothies, bananenijs, dadel-notensnacks en romige (groente)sauzen. Al enkele jaren gebruikte ik hiervoor mijn Kenwood Blender. Door het intensieve gebruik was deze echt ‘op’ en toe...

> LEES MEER
LEES MEER
Glutenvrije Brownie

LEES MEER
Choco Snackballen
Pastasaus uit de oven

Deze pastasaus komt uit de oven en is gemaakt van verse tomaten. Dit recept maak ik sinds mijn keukenstage in London. Oventrays vol met Italiaanse ingrediënten gingen de...

> LEES MEER


Twents Kookboek Kijkje in de Keuken

Halverwege april belde Bas van Invizo mij. Hij legde zijn idee voor waarbij 25 Twentse restaurants samenkomen in een concept: Een kookboek met twee recepten per restaurant, die ‘te doen’ moeten...

> LEES MEER
LEES MEER
Restaurant Sam Sam Enschede

LEES MEER
Restaurant Eetrijk
Taart van Nootje

Deze heerlijke taart heb ik gemaakt naar een recept van 'Nootje' in de Allerhande. De bodem van de notentaart is echt hemels en bestaat uit gemalen noten met kaneel en honing uit de oven. Pascalle en...

> LEES MEER

Workshop Food Photography

Foodbloggers op bezoek

Onlangs heb ik mijn food photography ervaring en tips gedeeld met foodbloggers Irene en Joyce van het foodblog www.tasteourjoy.nl<...


> LEES MEER
LEES MEER
Havermelk

LEES MEER
Restaurant Dorset Borne
Noodles

Dit noodlegerecht met gember en limoen is glutenvrij en perfect om restjes vlees in te verwerken! Zo veranderde ik een log stuk runderrollade in een heerlijke malse en sappige saus. Ingredi...

> LEES MEER

Granola bars

Deze granola bars zijn gemaakt naar een recept uit het 2e boek van Rens Kroes (Powerfood, van Friesland naar New York) met o.a. noten, dadels, havervlokken, notenpasta en gedroogd fruit. Ik ben ec...

> LEES MEER
LEES MEER
Nieuwjaarsrolletjes

LEES MEER
Pompoensoep
Chia ontbijt

Dit chia ontbijt recept is heerlijk winters dankzij de speculaaskruiden. Hij is op zijn lekkerst met de nog warme granola bovenop! Ingrediënten 2 el chia zaad een scheutje amand...

> LEES MEER

FODMAP Expositie

Ongeveer 20 procent van alle vrouwen (en 10-15 procent van de mannen) hebben last van het ‘Prikkelbare Darm Syndroom’, en dus veel buikpijn. Nu heeft een universiteit in Australië hier iets op ve...

> LEES MEER
LEES MEER
Mijn muesli

LEES MEER
Spelt crackers
Ananassorbet

LOW FODMAP Dit recept is niet moeilijk, maar vergt een kleine voorbereiding: Zorg ervoor dat je minimaal een dag van tevoren een verse ananas in stukjes snijd en invriest! In...

> LEES MEER

Rabobank Foundation ROOTS

Ik mocht de gerechten fotograferen voor het kookboek ROOTS. Wat een super ervaring om deze kleurrijke maaltijden vast te leggen! Het idee voor dit kookboek is ontstaan vanuit de Rabobank Foundatio...

> LEES MEER